Vaihdot ja palautukset

Vaihdot ja palautukset

MC Lifestyle on tehnyt tuotteiden vaihdot ja palautukset helpoksi!

 1. Lataa ja täytä huolellisesti asiakaspalautuslomake
 2. Pakkaa tuotteet huolellisesti postin kuljetuksen kestävään laatikkoon
 3. Kirjoita paketin päälle samat tekstit kuin oheisessa kuvassa
 4. Vie paketti postiin ja kerro tiskilä että sinulla on asiakaspalaus MC LIFESTYLE:lle
 5. Tarvittavat tiedot pitäisi löytyä postin tietokoneelta, mutta jos henkilökunta ei sitä löydä niin näytä heille näitä tietoja:
  615565
  MC Lifestyle
  Torikatu 16 LH 26
  67100 Kokkola
 6. Ota Postin asiakaspalautuksen lähetyskoodi talteen. Jos Posti hukkaa paketin, niin emme voi tehdä asialle mitään.

Hyvä tietää asiakaspalautuksesta

 • Tuotteiden vaihto ja palautus on helppoa
 • Palautusaika on 180 päivää (1/2 vuotta) siitä kun noudat ne postista
 • Jos käytät Itellan asiakaspalautuspalvelua, niin meille ei tarvitse sen kummemmin ilmoitella asiasta - sen kun täytät asiakapalautuslomakkeen ja laitat paketin tulemaan.
 • Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikunnossa, eli niitä saa sovittaa mutta ei käyttää
 • Likaisia, kuluneita tai sovituksessa rikottuja tuotteita emme ota vastaan
 • Palautettavat tuotteet saa vaihtaa toisen kokoiseen, tai kokonaan toiseen tuotteeseen tai palautuksessa voi ottaa rahat takaisin yhdestä tuotteesta tai kaikista
 • Posti kuljettaa asiakaspalautuspaketit keskimäärin 5-14 arkipäivässä - eli huomattavasti hitaammin kuin normaaleja paketteja
 • Jos varaosa(t) ovat kovassa läpinäkyvässä umpi- tai sinetöidyssä paketissa, kuten jarrupalat, tiivisteet, yms. niin niiden avaaminen tarkoittaa ostopäätöstä. Emme ota vastaan palautuksia, jossa myyntipaketti on rikottu. Tarkista osan sopivuus läpinäkyvän myyntipaketin läpi rikkomatta pakettia.
 • Huom! Palautuksen ehtona  on että tavara on myytävässä kunnossa. Eli päälle saa sovittaa, mutta ei käyttää. Jos tuote on likainen tai rikki, niin  emme palauta rahoja tuotteesta.

Kuinka nopeasti rahat palautetaan

Kun meillä on palautettu tuote ja tilinumero käsissä, niin tilitämme lähes poikkeuksetta rahat samana päivänä. Kannattaa huomioida palautuksissa että postin asiakaspalautukset kulkee todella hitaasti - yleensä 5 - 14 päivässä. Jos haluat seurata asiakaspalautuspaketin kulkua, niin pyydä postista paketin seurantanumeroa - MC Lifestylellä sitä ei ole tiedossa.