Tietosuoja

Tietosuoja

 1. Rekisterinpitäjä/yrittäjä:

  MC Lifestyle
  Torikatu 16
  67100 Kokkola
  +358 46 8110 695
  Y-tunnus: 1658604-2

 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö:

  Jussi Rajaniemi, myynti(ät)mc-lifestyle.com

 3. Rekisterin nimi:

  MC Lifestyle - verkkokaupan asiakasrekisteri

 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:

  Asiakasrekisterin tietoja käytetään verkkopalvelun käyttäjätunnistukseen sekä ostotapahtumien tallentamiseen ja hallintaan. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

 5. Rekisterin tietosisältö:

  Mikäli asiakas haluaa rekisteröityä asiakkaaksi, rekisteriin tallennetaan käyttäjätunnistusta varten asiakkaan nimi, käyttäjätunnus ja sähköpostiosoite, yhteystiedot sekä ostohistoria. Luottokortti-, pankkitili- tms tietoja ei tallenneta.

 6. Säännönmukaiset tietolähteet:

  Verkkopalveluun asiakkaan itsensä antamat tiedot

 7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset:

  Tietoja ei luovuteta EU:n eikä ETA:n ulkopuolelle. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, kolmansille osapuolille. Verkkokaupan asiakastiedot ovat luottamuksellisia. MC Lifestyle verkkokauppa sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille.

 8. Rekisterin suojauksen periaatteet:

  Rekisteri on käytettävissä Internet-selaimella ja tietokannan tietoja voi hakea vain henkilö, jolla on tietokannan käyttöön oikeuttava tunnus ja salasana. Tietokantatiedostoa ei ole mahdollista siirtää palvelimelta yksittäiselle työasemalle suoraan www-selaimella johtuen tietokantatiedoston sijainnista, joka ei ole julkisessa hakemistossa. Kuluttajan tulee noudattaa tarkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.