Sopimusehdot

Sopimusehdot

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Takuu ja turvallisuus

Kaikilla MC Lifestyle:ssä myynnissä olevilla tuotteilla on vähintään 12 kuukauden vaihtotakuu, ellei toisin mainita. Tästä linjasta poikkeaa Rukka, Forcefield ja Scottoiler. Rukka tarjoaa ajotakeille- ja housuille viiden vuoden takuun. Rukkan käsineillä ja Windstopper-tuotteilla on kahden vuoden takuu.

Forcefield tarjoaa suojavarusteilleen kahden vuoden takuun ja muille tuotteille vuoden takuun. Kaikilla Scottoiler-tuotteilla on aina kahden vuoden takuu.

Kaupan peruuntuminen myyjän toimesta

MC Lifestyle voi perua kaupan aina ilman vahingonkorvausta.  Tällöin etukäteen maksettu kauppasumma palautetaan asiakkaan tilille kokonaisuudessaan.