Moottoripyörän talvisäilytys, Kokkola

JAA
Moottoripyörän talvisäilytys, Kokkola

Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Turvallinen talvisäilytys MC Lifestylen hellässä huomassa auttaa moottoripyörääsi säilyttämään arvonsa. Sinä voit nukkua yösi rauhassa sillä aikaa, kun moottoripyöräsi talvehtii lämpimässä myymälässä. Myymälään mahtuu viisi (sport/katu) moottoripyörää. Ikävä kyllä myymälän ovesta ei mahdu Custom-, Cruiser ja Isot matkamoottoripyörät, eli emme voi ottaa niitä myymälään talvisäilöön. Moottoripyörän talvisäilytys 160 €. Myymälään mahtuu näiden lisäksi yksi mopo/skootteri ja sillä on hintaa 100 €/talvi. Varaukset verkkokaupan kautta ja maksun voi suorittaa verkkokaupassa tai myymälässä.

Ohjeita

  • Talvisäilytykseen tuotavasta moottoripyörästä tulee irroittaa akku ja se ei saa vuotaa öljyä, jäähdytysnestettä eikä bensiiniä
  • Säilytysaika 15.9.2017 - 29.4.2018
    • sovi milloin tuot pyörän syksyllä
    • ja pyörä tulee noutaa viimeistään 29.4.2018
    • pyörän tuonti / nouto iltaisin ja viikonloppuisin