Shoei GT-Air Kypärä Valkoinen

JAA
Shoei GT-Air Kypärä

Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Valkoinen Shoei GT-Air on touring-kypärien aatelia, mikä tarjoaa tinkimätöntä laatua ja turvallisuutta vaativalle asiakkaalle. Kypärän uusi aerodynaaminen kuori on valmistettu neljästä eri kuidusta ja siitä on saatavissa kolme eri kuorikokoa. Täysin irroitettava sisustassa on E.Q.R.S pikairroitusjärjestelmä, jonka avulla sisusta saadaan onnettumuustilanteissa irti niskaa vahingoittamatta.

GT-Air on Shoein valikoimissa toinen aurinkovisiirillä varustettu kypärä, jossa ei ole tingittu iskunvaimennuksesta otsan alueella, vaan sille on muotoiltu oma tila otsan alueelle. Aurinkovisiirin pinta karkaistu ja käsiteltu huurtumattomaksi. Helppokäyttöinen aurinkovisiiri poistaa 99 % auringon UV-säteilystä. Aurinkovisiiri täyttää EN 1832 aurinkolasistandardin vaatimukset.

Leukahihnan kiinnitysmekanismina on luotettava ja helppokäyttöinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu pikalukko. Pikalukossa ei ole kuluvia ja helposti rikkoutuvia muoviosia. Kypärän aerodymaaminen muoto luo alipaineen mikä tekee ilmastoinnista poikkeuksellisen tehokkaan. Suuret venttiilit helpottavat ilmastoinnin säätöä. Uusi GT-Airin muoto ja ilmastointiventtiilien sijoittelu tekee siitä myös poikkeuksellisen hiljaisen.