Alppialueen kartasto moottoripyöräilijöille

(2 tuotearviota)

JAA

Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Jos olet suunnittelemassa pikavisiittiä Italian Dolomiiteille tai leppoisaa kruisailua Ranskan merialpeilla, niin tässä paras kartta siihen hommaan - Alpit 71:llä vedenpitävällä sivulla!

Alppialueen tiekartat on koostettu 71 vedenpitävälle arkille ja ne on suunniteltu tankkilaukkujen karttataskuihin sopiviksi (arkin koko 18 x 29 cm). Kartat käsittävät Ranskan merialpit, Sveitsin, Etelä-Saksan, Itävallan, Slovenian, Pohjois-Kroatian sekä koko Pohjois-Italian. Karttoihin on merkitty selkeästi motoristiystävällisiä hotelleja ja leirintäalueita sekä suurimmat moottoripyörämerkkien jälleenmyyjät ja korjaamot. Paikkojen yhteystiedot löytyvät kartta-arkin kääntöpuolelta.

Kartat ovat kätevässä säilytyspussissa. Paketti sisältää myös vihkosen, josta löytyy mm.  paikannimihakemisto, lyhyt moottoripyörä-sanasto 18 kielellä, karttamerkkien selitykset sekä avainkartta, josta näkyy arkkijako.

  • Säilytyspussin mitat: 297mm x 202mm x 43mm
  • Mittakaava 1:275 000.
  • Hallwag, 2014