Vartex laukut Kawasaki VN2000

JAA
Vartex laukut Kawasaki VN2000

Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Vartex-laukkujärjestelmä on erittäin käytännöllinen ja helppokäyttöinen. Asennus ja irroitustapahtuu muutamassa sekunnissa. Kiinnitysraudat ovat erittäin huomaamattomat ilman laukkujakin. Kaikkiin yleisempiin Custom-pyöriin Harley Davidsonista alkaen. Laukut istuvat 100% jokaiseen pyörämalliin. Laukut ovat erittäin korkealaatuisia ja ryhti säilyy vuosia. Laukkujen sisäsivu on muovia, johon tuleekiinnitysrautojen tartunnat. Laukut lukitaan avaimella telineeseen. Sarja sisältää laukut, mallikohtaiset telineet asennussarjoineen ja lukot sekä2 kpl avaimia. Laukkujen materiaaliksi valittavissa aito nahka tai säänkestävä Iparex -keinonahkakoko 49 L