WILEY X VALOR MATT Musta

JAA
WILEY X VALOR MATT Musta

Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!
  • Aurinkolasit, mukana suojakotelo, puhdistusliina ja kiinnityshihna.
  • Savun väriset särkymättömät linssit.
WILEY X:n laatuun luottaa mm. Yhdysvaltain armeija, NATO sekä useat muut viranomaistahot ympäri maailman. WileyX valmistaa maailman parhaimmat ballistiset suojalasit ja ollut taktisten silmäsuojaimien maailmanlaajuinen markkinajohtaja vuodesta 2003 lähtien. Laadusta kertoo myös valmistajan myöntämä elinikäinen takuu laseillensa. Kahdeksan kerroksinen ja 2,5 mm paksu SELENITE polykarbonaattilinssi sekä WileyX SPHERIC linssiteknologia takaavat optisesti tarkan ja vääristymättömän katselun. Aerodynaamisesti muotoillut ja optiikaltaan huippuluokan Wiley-X aurinkolasi, suojalasi ja suojainvalikoimasta lasit vaativaan käyttöön. Moottoripyöräily, kelkkailu jne. Missä vain haluat suojata silmäsi viimalta ja auringonsäteiltä.