Oxford Premium Sports Kahvanlämmittimet

(3 tuotearviota)

JAA

Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Oxford Premium Sports HotGrips ovat lämpökahvat, jotka on suunniteltu sporttisempaa käyttöä silmällä pitäen. Lämpötilaa voi säätää monipuolisesti ja jos akun jännite laskee, kytkeytyvät lämpökahvat automaattisesti pois päältä. On/Off-nappi niinikään sulkee virransyötön akusta mekaanisesti, joten laite ei sammutettuna voi piilossa tuhlata energiaa. Kädensijan pintakuvio varmistaa pitävän otteen kovemmassakin menossa ja on todella hyvän näköinen.


Säätimen silikoniset painikkeetovat kunnolla koholla, joten voit vaivatta säätää lämpötilaa myös ajohanskat kädessä. Premium malleissa on uuden mallinen, rakenteeltaan yksintertaisempi ja älykäs lämpötilan säädin.

  • Sopii 22 mm ohjaustangolle
  • vedenpitävä säätökytkin
  • säädettävä pituus 123 mm / 114 mm
  • kahvakumin halkaisija on 34 mm
  • Asennusohje

Oxford Premium -kahvanlämmittimien asennus on helppoa. Älykkään jännitteentunnistuksen takia johdot kytketään suoraan akkuun. Enään ei tarvitse etsiä jännitettä ajovalojen tai virtalukosta. Oxford lämmittimet nimittäin osaa tunnistaa akun lepojännitteen perusteella onko pyörä käynnissä vai sammutettuna. Kun pyörä sammutetaan, sammuu myös kahvanlämmittimet.