HELD Nahkarasva 75ml

JAA
HELD Nahkarasva 75ml

Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Held:n nahkarasva on valmistettu vettä hylkivästä lanoliinista, mehiläisvahasta sekä avokadoöljystä. Nahkarasva suojaa nahasta valmistettuja ajovarusteita auringolta sekä vesisateelta.

Käyttöohje

Puhdista nahka siihen soveltuvalla nahan pesuaineella, kuten NIKWAX-puhdistusaineella. Levitä pehmeällä puuvillakankaalla tai nukaamattomalla paperilla ohut ja tasainen kerros Held nahkarasvaa. Anna rasvan imeytyä hetken. Jos nahka imee nopeasti rasvan pinnasta, niin tarvittaessa levitä uusi kerros. Pyyhi pyhtaalla rievulla ylimääräiset rasvat pois ja jätä varusteet "kuivumaan" yön yli.

Jos nahka on mattapintaista, niin sen rasvaus kannattaa jättää syksyyn, jolloin talven aikana kiilto häviää rasvan imeydyttyä nahkaan.