Arai Rebel -umpikypärä Mattamusta

(2 tuotearviota)

JAA

Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Arai Rebel on street fighter -tyyppinen kypärä, jossa on normaalia jykevämpi leukaosa mikä antaa sille agressiivisen ulkomuodon. Kypärässä on normaalia isommat ilmastointi venttiilit ja se onkin suunniteltu naku- ja kustompyöräily käyttöön, jossa on pysty ajoasento. Visiirinä Rebelissä in I-tyypin Arai visiiri, jossa on normaalia leveämpi visiiriaukko, mikä laajentaa näkökenttää merkittävästi.

Arai Rebel on täysin ECE 22-05 ja SNELL M2010 -hyväksytty kypärä. Näiden lisäksi Rebelistä löytyvät D-lukko, irrotettavat poskipalat ja sisäosa. Poskipaloissa on 5 mm säätöpalat, jos tuntuu että ne ovat liian tiukat.