Forcefield Base Layer Huivi Musta

JAA

Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Forcefield Base Layer -alusasut tarjoavat "toisen ihon", joka antaa parhaimmat mahdolliset ominaisuudet kehon lämmönsäätelyy. Base Layer -asusteet on valmistettu patentoidusta BeCool™-kankaasta, jonka uniikki nelikanavainen polyamidikuitu kykenee imemään kosteutta iholta kolme kertaa tehokkaammin kuin puuvillakangas.

Tämän lisäksi BeCool™-kankaan erikoisominaisuus on sen kyky pumpata lämmin ja kostea ilma pois iholta antaen lisäviilennystä. Antibakteerisen hygieniakäsittelyn ansiosta asusteet pysyy raikkaana, hajuttomana ja miellyttävänä useidenkin käyttökertojen jälkeen. Vahvan kuidun ansiosta alusasut kestää pesusta ja käyttökerrasta toiseen.