Forcefield Pro Pants

JAA

Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

 

Forcefield Pro Pants -suojahousut on valmistettu BeCool™-kankaasta, joka takaa housujen hengittävyyden sekä istuvuuden. Nitrex® ja M15 -suojat ovat irroitettavat, joten housujen pitäminen hygienisenä on helppoa normaalilla konepesulla.

  • BeCool™ -polyamidikankaassa on integroitu ilmavirtojen hallinta, joka siirtää tehokkaasti kosteutta ja lämmintä ilmaa kohti ulompia vaatekerroksia.
  • Matalaprofiilinen monikerroksisesta nitriilikeinokumesta valmistettu M15 Armour -suoja on optimoitu kevyeksi ja joustavaksi.
  • Monikerroksinen Nitrex Evo® -nitriilikeinokumi vaimentaa tehokkaasti iskut ja hajauttaa niiden energian koko suojan alueelle ollen samalla pehmeä ja joustava päällä.
  • RPT-teknologia (Repeat Performance Technology) takaa suojan tehokkuuden useidenkin iskujen jälkeen.
  • Täyttää CE-standardin EN1621-1:1998.