Rukka Kalahari Ajotakki 090

JAA
Rukka Kalahari Ajotakki

Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Rukka Kalahari on poikkeuksellinen tuote Rukkan tuoteperheessä. Siinä on perinteinen kiinteä Gore-Tex-kalvo vaihdettu erilliseen irroitettavaan Gore-Tex-sisätakkiin. Takin toinen erikoisuus on se ettei siinä ole myöskään perinteistä lämpövuorta ollenkaan, vaan sisätakkiin on ommeltu lämpötilaeroja tasaava Outlast-vuori.

Kun pohdiskelee takin rakennetta, niin se on selvästi suunniteltu matkaenduro-käyttöön, jossa kuljettajalle puskee metsäpolulla/pehmeässä hiekassa hikipintaan. Tällöin takista voidaan irrottaa veden- ja tuulenpitävä sisätakki irti kokonaan jäähdytyksen maksimoimista varten.

Normaalissa ajoympäristössä sora- ja asfalttiteillä voidaan sitten käyttää sisätakkia käytännössä aina, sillä Outlat-vuori tasaa matkustuksen aikaisia lämpötilaeroja hienosti ja pitää veden takin ulkopuolella. Kylmillä keleillä kannattaa harrastaa kerrospukeutumista, sillä normaalia lämpövuorta takissa ei ole.

Takissa luonnollisesti normaalit CE-hyväksytyt suojat olka- ja kyynärpäissä sekä selässä. Mikäli takin kanssa haluaa käyttää jämerämpää Forcefieldin Extreme-suojahaarniskaa, niiin takin suojat ovat helposti irroitettavissa tosin takkia kannattaa testata haarniskan kanssa oikean mitoituksen varmistamiseksi.

HUOM! HUOM!

Viimeiset Kalahari-ajotakit ovat mallinukkeversioita, joten ne myydään käytettyinä käytetyn hinnalla. Näille takeille ei myönnetä takuuta!

  • WWW-sivu: Rukka
  • Maahantuoja: Rukka