Held HELD Slide Carbon Kawasaki 06 jälkeen 5 Ruuvia

JAA
Held HELD Slide Carbon Kawasaki 06 jälkeen 5 Ruuvia

Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Korvaa tankin ruuvit erikoisruuveilla ja kiinnitys-systeemi on valmis, nyt vain valitsemaasilaukkuun kiinni adapteri ja olet valmis matkaan.1. Korvaa ruuvit erikoisruuveilla.2. Aseta etäisyyslevy paikoilleen tai käytä erikseen hankittavaa Slide-Carbon etäisyys levyä.3. Asenna Slide-adapteri valitsemasi laukun pohjaan.4. Liu’uta laukku paikoilleen ja vapauta lukitus.5. Varmista että laukku on lukittunut paikoilleen.6. Nyt voit lähteä liikkeelle.Irrotus käy todella helposti, ei tarvitse kuin vetää lukitus salvasta ja laukku irtoaa. Uudelleenlaukku kiinnittyy kun vain liu’utat sen takaisin paikoilleen, asennusta ei tarvitse tehdä kuinensimmäisellä kerralla.