Scottoil 0,5 L Punainen

JAA
Scottoil 0,5 L

Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Scottoil-ketjuöljysarja on kehitetty nimenomaan ketjunvoitelujärjestelmiä silmälläpitäen. Scottoil-öljyissä on sitkosaineita, joiden ansiosta öljy pysyy ketjuissa, mutta kuitenkin ne on helposti pois pestävissä. Kun öljyä annostellaan tippa kerrallaan, se ei sotke eikä roisku vanteille. Scottoil-öljyillä on hyvä lämmönjohtokyky ja ne kestävät kovia pintapaineita.

Öljyä on olemassa kahta laatua: perinteinen sininen sekä kuumiin olosuhteisiin tarkoitettu punainen laatu. Sininen öljy soveltuu 0 - 25 °C lämpötiloihin ja punainen öljy on tarkoitettu 10 - 45 °C lämpötiloihin.

500 ml öljypurkilla ajaa keskimäärin noin 8000 - 12000 kilometriä ja sillä täyttää RMV-yksikön noin viisi kertaa. HCR-yksikön öljytilavuus on 0,5 litraa. Pienet koot ovat ideaalisia käyttäjille, jotka ajavat vähän vuoden aikana. Lisäksi niitä on helppo kuljettaa mukana.

  • Huom! Täyttöletku ei tule öljypullon mukana