Scottoiler eSystem II ketjunvoitelija

JAA

Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Uudessa Scottoiler eSystem-järjestelmässä on lukematon määrä uusia ominaisuuksia: monitoiminäyttö näyttää lämpötilan, öljynsyöttönopeuden, öljynmäärän sekä kiihtyvyysanturin mittaaman kiihtyvyyden G-arvoina - ominaisuus, joka kertoo kenen pyörä oikeasti kiihtyy nopeiten. eSystem lisää tehoa takarenkaalla jopa 10 hevosvoimaa huonosti voidelluihin ketjuihin verrattuna - G-mittarin ansiosta jokainen eSystemsin omistaja voi sen testata milloin tahansa.

eSystemin perustekniikka tulee suoraan Moto GP teknologiasta, jossa kolmiakselinen kiintyvyysanturi tunnistaa moottoripyörän liikkeet ja osaa päätellä sen perusteella milloin ketjuja öljytään.

Uuden tilavuudeltaan isomman öljysäiliön ansiosta voit ajaa eSystem:llä keskimäärin kuusi tuntia pitempään verrattuna vanhaan alipainetoimiseen vSystemsiin. Öljysäiliön tilavuus on 60 ml ja sillä ajaa keskimäärin 1000 - 2000 km.

Uuden Scottoiler eSystem-järjestelmän asennus on helppo ja suoraviivainen. Yksinkertaisesti asenna säiliö haluttuun paikkaa, kytke sähköjohdot akkuun ja asenna ohjain paneeli. Lopuksi vedä öljyletku takahammasrattaan luokse - se on siinä. Sinun ei tarvitse vetää monimutkaista johdotusta tai asentaa nopeusantureita ja ihmetellä säätöjä - asenna ja aja!

  •     Helppo asentaa - asenna ja aja!
  •     Kiihtyvyyanturit Moto GP teknologiaa
  •     Ketjuihin öljyä vain pyörän ollessa liikkeessä
  •     Näet pyörän kiihtyvyyden G-voimina
  •     Dynaamisesti säätyvä öljynsyöttö
  •     Parantaa ketjun elinikää merkittävästi
  •     Enemmän tehoa ja vääntöä takarenkaalle

Tarkista yhteensopivuus ja asennusohjeet omaan pyörääsi osoitteesta: https://www.scottoiler.com/kb/index.php.