Shoei Neotec Avattava kypärä Valkoinen

(2 tuotearviota)

JAA

Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Uusi Shoei Neotec kypärä on kääntänyt kypärämaailman ylösalaisin! Shoein Neotec on täysin puhtaalta pöydältä suunniteltu avattava kypärä, jossa on integroitu aurinkovisiiri turvallisuudesta tinkimättä. Perinteisesti aurinkovisiiri on vienyt tilaa iskunvaimennukselta otsan kohdalta ja tästä syystä esimerkiksi Arai ei ole suostunut tekemään kypäriä, jossa on aurinkovisiiri. Shoein ratkaisu turvallisuusongelmaan on yksinkertainen. Tehdään viriirille oma tila otsan kohdalle, jolloin ei tarvitse tinkiä iskunvaimennuksesta!

Miten hyvin Neotec istuu päähän? Kypärien "lesti" määritellää yleensä se muodon mukaan. Eurooppalainen päänmuoto on varsin kapea, eli soikea kun taas aasialainen pään muoto on lähes pyöreä. Amerikka, missä eniten kypäriä myydään,  on kulttuurien sulatusuuni ja heillä pään muoto on keskimäärin ei niin soikea eikä pyöreäkään. Niinpä Shoei on iskenyt tähän rakoon varsin onnistuneesti. Über mukava sisusta muotoutui niin allekirjoittaneen pallopäähän kuin harjoittelijan soikeaan europäähän. Tässä suhteessa Shoei on ylittänyt itsensä.

Neotec kypärässä Shoei käyttää kolmea kuorikokoa ja ulkoiseltaan olemukseltaan se on varsin siro - ei mikään Darth Vader kypärä. Kypärän viimeistely on huipputasoa. Aurinkovisiiri liikkuu herkästi, mutta ei kuitenkaan "itsestään" omia aikojaan, niin kuin halvoissa kypärissä on tapana. Leukaosan saa helposti hansikkaat kädessä ylös  yhdellä kädellä ja pikalukkokiinnitys toimii jämäkästi, mutta tarkasti. Neotec on tällä hetkellä avattavien kypärien ykkönen!

  • Viidestä eri kuidusta valmistettu ulkokuori
  • Optisesti täydellinen aurinkovisiiri, jota on helppo käyttää käsineiden kanssa
  • Metallinen leukahihnan lukitusmekanismi
  • Erittäin tehokas ilmastointi, säädettävissä
  • Erittäin hiljainen
  • 99% UV-suoja visiirissä
  • Täysin irrotettavat sisustat
  • EPS-sisusta
  • Yhdenkäden-avausmekanismi leuassa