Forcefield Pro Sub 4 selkäsuoja

(1 tuotearvio)

JAA

Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Testimenestyjä Forcefield Pro Sub 4 suunniteltiin kestämään enemmän iskuja kuin mikään muu saatavilla oleva moottoripyöräilyyn tarkoitettu selkäsuoja. Tavoitteisiin päästiin, sillä suoja läpäisee vaativimman CE-testin EN1621-2:2003 Level 2. Käyttäjään kohdistuu ainoastaan 3.38kN voima 50 joulen iskusta. Yksikään toinen selkäsuoja ei pääse lähellekkään samoihin tuloksiin - Pro Sub 4 on yksinkertaisesti suojaavin selkäsuoja markkinoilla!

Pro Sub 4 sopii sekä kilpa-ajoon, katuajoon että touringiin, sillä iskuja vaimentava Nitrex Evo® -nitriilikeinokumi on pehmeä ja joustava päällä. Suojan päällinen on irroitettavissa helppoa pesua varten. 

  • Täyttää vaativimman CE-standardin EN1621-2:2003 Level 2.
  • Monikerroksinen Nitrex Evo® -nitriilikeinokumi vaimentaa tehokkaasti iskut ja hajauttaa niiden energian koko selkäsuojan alueelle ollen samalla pehmeä ja joustava päällä.
  • RPT-teknologia (Repeat Performance Technology) takaa suojan tehokkuuden useidenkin iskujen jälkeen.
  • Irroitettava ja pestävä päällinen helpottaa suojan pitämistä puhtaana ja hygienisenä.
  • Säädettävät olkahihnat ja vyötäröhihna takaavat oikean istuvuuden kaikille vartalonmuodoille.